Modele flokesh kacurrela per dasma

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Dita juaj e Madhe po Afron, por Ju NUK i keni flokët e gjatë, për të bërë ruiner tuaj të dëshiruar?! E Kush e Tha, që NUK je një Nutilisez e bukur me flokë të shkurtër. Modeli i flokëve është një nga gjërat i Cili duhet të mendohet mirë dhe të vendoset DISA javë para dasmës, për të MOS pasur surpriza të pakëndshme. Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim. Për më tepër, këto MODELE Mund t`i provoni Edhe në flokë të Lagur, sepse të gjithëve na ka ndodhur të DALiM me nxitim nga shtëpia Kur Sapo Kemi bërë një Dush. Nëse Deri Tani kishit menduar që mbajtja e flokëve kaçurrela të shkurtra Ishte e pamundur, Tani duhet të na besoni. Kjo për shkak se prej DISA sezoneve, flokët kaçurrelë po triumfojnë dhe pasarelat Pranverë/verë 2017 po “zhdoganojnë” Edhe prerjet e shkurtra. Ja 10 IDE të vjedhura nga pasarelat e pranverë/verës 2017. Si një nxitëse tifozësh në shkollë të mesme, kuptova se modeli i flokëve Topuz Ishte me STI. Gjithashtu, kërkonte shumë Pak kohë për t`u realizuar.

KY modèle është shumë i përshtatshëm sidomos Kur i KE flokët e lagura. Shpesh Herë ne e përdorim si një mënyrë shumë të thjesht dhe të shpejtë për të shtrirë flokët. Por, harrojmë që JO Gjithmonë është një Armon i mirë për flokët, nëse NUK e përdorim në mënyrën e Duhur. Fuqia e piastrës është magjike, por nga Ana tjetër na frikëson për rrezikun e djegies së flokëve të cilët Mund të bëhen të thatë, të brishtë dhe të dëmtuar. Ekziston DISA HAPA që duhet të ndiqni në mënyrë që të kufizoni dëmin e këtij mjeti shumë të përdorur dhe Praktik. KY modèle flokësh është i preferuari im, sepse ndonjëherë NUK është e nevojshme t`i Kesh flokët e krehura për të. Mjafton që të hidhni Pak llak për të rritur volumin, mblidhini flokët në Top të kokës dhe Kapini me një lidhëse. Mund të lëshoni DISA Fije për ta treguar Pak më të çrregullt dhe më me Stil. MOS harroni, modeli i çrregullt i flokëve Topuz është Miku juaj më i mirë. Fustani që po shitet në ASOS e po krahasohet me një qese mbeturinash si aksesor flokesh Mund te zgjidhni Edhe një Vello “kafaz Zogu”, par nje pamje vintage. Te mbledhura dhe te zbukuruara me nje DIADEME me gure. 2.

Baluke e HAPUR para dhe volum Casual për Roland Mouret Mund te zgjidhni nje Topuz je zbukuruar me gërsheta. Si? Formohet një Topuz me një pjesë të flokëve. Lihen DISA tuf veçantë, me të cilat krijohen gërsheta.